Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu katkısızlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Bu doğrultuda talih bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı Yangın Kapısı Fiyatları modellerinden birisine iye tutulmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page